Over tapijtreiniging NH

 

 

Tapijtreiniging NH is een onderdeel van NH Facilitair. Wij verzorgen de reiniging van vloerkleden, meubels en vaste tapijten in Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Gelderland, Noord-Brabant, Limburg en noordelijk België. In 2016 zijn wij gestart met de uitbreiding naar tapijtreiniging. Daarvoor waren wij  werkzaam in de reguliere schoonmaakbranche met als specialisme vloeronderhoud en -reiniging. 

Sinds 2018 zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie in Heemskerk, Noord-Holland. Op deze nieuwe locatie konden wij uitbreiden met betere machines en onze klanten daarmee nog beter van dienst zijn. 

Voor de basisprijs van €20,00 per vierkante meter wordt uw vloerkleed gratis gehaald en gebracht, machinaal uitgeklopt, geïnspecteerd op vlekken, beschadigingen en mot, machinaal gereinigd, krijgt een specifieke vlekkenbehandeling, en wordt gedroogd in de klimaatkamer. Daarna volgt de eindcontrole, het machinaal stofzuigen en wordt uw kleed ingepakt voor transport.

Vanaf €4,75 (50 M2 of meer) of €5,25 (minder dan 50 M2) per vierkante meter reinigen wij uw vaste tapijt in huis of op uw werkplek. Ook gestoffeerde trappen en meubels krijgen wij weer stralend schoon.