Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het reinigen van uw vaste tapijt. 

Vast tapijt of trap reinigen vanaf €4,75 per vierkante meter

Heeft u een tapijt dat vuil is en wilt u dit tapijt professioneel laten reinigen? Bij Tapijtreiniging NH kunt u uw vaste tapijt of trap laten reinigen door middel van de Truck Mount methode, ook wel ‘water injectie’ methode genoemd, waarbij het tapijt reinigen zeer grondig zal gebeuren.

Waarom uw tapijt laten reinigen door Tapijtreiniging NH?

Tapijtreiniging NH heeft niet alleen de beschikking over een team van zorgvuldige professionals, maar beschikt ook over de geavanceerde reinigingsapparatuur die nodig is om uw tapijt te reinigen. Bij een vast tapijt of voor de reiniging van een vloerbedekking komen we kosteloos bij u langs en reinigen we de vloerbedekking op locatie met onze mobiele tapijtreiniger. Ook lastige vlekken of kauwgomresten kunnen wij voor u oplossen.

 

Mocht u benieuwd zijn naar hoe wij uw tapijt reinigen, dan komen we graag bij u langs om gratis één vierkante meter op proef te reinigen. Vraag gratis een proef aan via info@tapijtreinigingnh.nl of bel ons direct: 0251-770877

Bij een vloeroppervlak van 50 M2 of meer betaalt u €4,75 per M2. Bij een vloeroppervlak van 30 tot 50 M2 betaalt u €5,25 per M2. Bij een te reinigen vloeroppervlak kleiner dan 30 M2 of slechts één trap hanteren wij een starttarief. Voor het reinigen van vast tapijt hanteren wij binnen een straal van 25 kilometer een starttarief van € 150,00. Tussen 25 en 50 kilometer is het starttarief €175,00. Daarboven is het starttarief €200,00. Wij rekenen geen voorrijkosten. Bij particuliere klanten reinigen wij in principe alleen met de Truck Mount methode (dieptereiniging), tenzij dit echt niet mogelijk is.

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief 9% BTW

 

Particuliere aanvraag tapijtreiniging

Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen een offerte-aanvraag te beantwoorden. Heeft u geen bericht ontvangen? Controleer dan even uw ongewenste e-mail / spam. U kunt natuurlijk ook bellen naar 0251-770877.