Waterschade

Helaas hebben wij in Nederland steeds vaker te maken met hevige buien. Hierdoor kan wateroverlast en waterschade ontstaan. Ook een gesprongen leiding is regelmatig de oorzaak van een hoop ellende. Water heeft vaak een verwoestende kracht. U heeft schade aan uw vloer, meubels, muren en kozijnen. In het geval van waterschade is het altijd zaak om snel te handelen, om meer leed te voorkomen. 

Tapijtreiniging NH en moederbedrijf NH Facilitair kunnen u hierbij bijstaan. Losse vloerkleden en meubels worden snel opgehaald om direct te reinigen en te drogen, voordat er kringen en nare geuren ontstaan. Vaste vloerbedekking kunnen wij snel en doeltreffend reinigen en vooral zo droog mogelijk zuigen. Daarna plaatsen wij indien nodig een condensatiedroger om de ruimte zo snel mogelijk te laten drogen. Hiermee wordt schimmelvorming voorkomen en blijven er zo min mogelijk nare geurtjes achter. Is er na het drogen toch een geurprobleem? Dan sealen wij de ruimte en plaatsen wij een ozonapparaat om de ruimte te neutraliseren en eventuele bacteriën, schimmels en sporenelementen te elimineren.

Natuurlijk zijn hier kosten aan verbonden. Gelukkig is het meestal mogelijk om veel te claimen bij uw inboedelverzekering. Indien nodig documenteren wij met de klant alle schade en behandelingen nauwkeurig om de schadeafhandeling te bespoedigen. 

Werkzaamheden rondom waterschade is altijd maatwerk. Daarom kunnen wij daar geen tarieven voor vaststellen. Een offerte wordt altijd gemaakt in combinatie met een locatiebezoek en/of grondige bestudering van foto- en/of videomateriaal.

Condensatiedroger te huur bij Tapijtreiniging NH bij waterschade of wateroverlast