Welkom bij Tapijtreiniging NH » Algemene voorwaarden

U kunt bij Tapijtreiniging NH betalen via bankoverboeking, contant bij aflevering of pinnen bij aflevering. Uit veiligheidsoverwegingen heeft de chauffeur een beperkt bedrag aan wisselgeld bij zich. Bij het reinigen van vast tapijt in huis of zakelijke omgeving ontvangt u een factuur per e-mail, welke per bankoverboeking kan worden voldaan.

 

Prijzen zijn onder voorbehoud. Wanneer tijdens het reinigen blijkt dat een opgegeven artikel tot een andere categorie behoort, zal de uiteindelijke prijs hierop worden aangepast. U wordt hier tijdig van op de hoogte gesteld. De prijzen voor reiniging op onze locatie zijn inclusief 21% BTW. Vast tapijt reinigen en andere diensten op een thuislocatie zijn inclusief 9% BTW.


Uw te reinigen artikelen dienen zo dicht mogelijk bij de voordeur klaar te hangen/liggen. Wanneer u een vloerkleed ter reiniging aanbiedt, dient deze klaar te liggen, vrij van meubilair. Bent u fysiek niet in staat om zelfstandig een kleed klaar te leggen? Dan moet dit vooraf kenbaar worden gemaakt, zodat wij extra tijd kunnen inplannen voor het ophalen.


Wanneer op locatie blijkt dat wij niet direct de artikelen kunnen meenemen, dient u een nieuwe afspraak te maken. Hier kunnen extra kosten voor in rekening worden gebracht.
 
Tapijtreiniging NH streeft naar een stralend schoon resultaat. Samen met onze partners proberen wij altijd de juiste reinigingsmethode toe te passen. Het kan echter voorkomen dat etiketten van de te reinigen artikelen slecht leesbaar of verwijderd zijn. Derhalve geschied reiniging van alle soorten textiel en leder altijd op eigen risico van de klant. Met name kleden met als (hoofd)bestanddeel zijde, katoen of viscose worden gereinigd op eigen risico van de consument. Deze materialen kunnen onvoorspelbaar reageren op water.

In zeer specifieke gevallen kunnen wij geen 100% garantie op vlekken en/of eindresultaat geven. Dit gaat dan met name om:

  • wijnvlekken
  • koffievlekken
  • bloedvlekken
  • bij zeer hoogpolige (Shaggy) vloerkleden zoals op deze afbeelding:

 

Voorwaarden rondom onze 20% kortingsactie