Welkom bij Tapijtreiniging NH » Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

U kunt bij Tapijtreiniging NH betalen via bankoverboeking, contant bij aflevering of pinnen bij aflevering. Uit veiligheidsoverwegingen heeft de chauffeur een beperkt bedrag aan wisselgeld bij zich. Bij het reinigen van vast tapijt in huis of zakelijke omgeving ontvangt u een factuur per e-mail, welke per bankoverboeking kan worden voldaan.

 

Prijzen zijn onder voorbehoud. Wanneer tijdens het reinigen blijkt dat een opgegeven artikel tot een andere categorie behoort, zal de uiteindelijke prijs hierop worden aangepast. U wordt hier tijdig van op de hoogte gesteld. De prijzen voor reiniging op onze locatie zijn inclusief 21% BTW. Vast tapijt reinigen en andere diensten op een thuislocatie zijn inclusief 9% BTW.


Uw te reinigen artikelen dienen zo dicht mogelijk bij de voordeur klaar te hangen/liggen. Wanneer u een vloerkleed ter reiniging aanbiedt, dient deze klaar te liggen, vrij van meubilair. Bent u fysiek niet in staat om zelfstandig een kleed klaar te leggen? Dan moet dit vooraf kenbaar worden gemaakt, zodat wij extra tijd kunnen inplannen voor het ophalen.


Wanneer op locatie blijkt dat wij niet direct de artikelen kunnen meenemen, dient u een nieuwe afspraak te maken. Hier kunnen extra kosten voor in rekening worden gebracht.
 
Tapijtreiniging NH streeft naar een stralend schoon resultaat. Samen met onze partners proberen wij altijd de juiste reinigingsmethode toe te passen. Het kan echter voorkomen dat etiketten van de te reinigen artikelen slecht leesbaar of verwijderd zijn. Derhalve geschied reiniging van alle soorten textiel en leder altijd op eigen risico van de klant. Met name kleden met als (hoofd)bestanddeel zijde, katoen of viscose worden gereinigd op eigen risico van de consument. Deze materialen kunnen onvoorspelbaar reageren op water.

In zeer specifieke gevallen kunnen wij geen 100% garantie op vlekken en/of eindresultaat geven. Dit gaat dan met name om:

  • wijnvlekken
  • koffievlekken
  • bloedvlekken
  • oude (vergeelde) urinevlekken
  • bij zeer hoogpolige (Shaggy) vloerkleden zoals op deze afbeelding:

 

Opslag

Soms komt het voor dat u uw vloerkleed niet direct terug kunt of wilt plaatsen na reiniging. Tapijtreiniging NH biedt daarom opslag aan voor slechts €5,00 per maand. Opslag van vloerkleden duurt maximaal 12 maanden. Mocht de klant na de periode van 12 maanden afzien van terugname van het vloerkleed, dan is Tapijtreiniging NH genoodzaakt het vloerkleed te laten afvoeren. Eventueel gemaakte kosten kunnen worden gevorderd op de voormalige eigenaar van het vloerkleed.

Voorwaarden rondom de Herfstactie van 14 oktober tot 1 december:

Tijdens de actieperiode ontvangen klanten, welke een offerte-aanvraag hebben gedaan tussen 14 oktober en 1 december 2019, een gratis paraplu en 10% korting op de totaalfactuur. Aanvragen daterende voor of na deze periode zijn uitgesloten van deze actie. 

Wanneer er op de oproep op Facebook, uitgeschreven op 10-10-2019, wordt gereageerd doet men automatisch mee met de actie. Men maakt kans op een waardebon van €50,00, in te wisselen voor een reiniging naar keuze, te kiezen uit:

 Vast tapijt reinigen in uw huis of op uw werkplek
 Trapbekleding reinigen in uw huis of op uw werkplek
 Stoffen meubels reinigen in huis of op uw werkplek
 Vloerkleed reinigen inclusief halen en brengen
 Autostoelen reinigen op een locatie naar keuze

Bij minder dan 15 deelnemers wordt de actie geannuleerd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.