Offerte aanvragen meubelreiniging

Heeft u meubels met vervelende vlekken? Vervangen is niet altijd nodig. Tapijtreiniging NH verzorgt de reiniging van uw bank, stoelen of autostoel op uw locatie. Met onze Truck-Mount diepreinigingsmethode zijn uw bezittingen weer als nieuw! Let op, dit geldt niet voor leren of suède bekleding.  

Particuliere aanvraag meubelreiniging

Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen een offerte-aanvraag te beantwoorden. Heeft u geen bericht ontvangen? Controleer dan even uw ongewenste e-mail / spam. U kunt natuurlijk ook bellen naar 0251-770877.

Bij meubelreiniging hanteert Tapijtreiniging NH een starttarief van €90,00. Dat wil zeggen dat wij bij het reinigen van minder dan 3 zittingdelen het starttarief in rekening brengen, bij 3 of meer zittingdelen de prijs per zitting. Een 1,5 zitting of chaise longue wordt altijd afgerond naar 2 zittingdelen. Bij losse kussens kan er een toeslag worden berekend, afhankelijk van de tijd die het reinigen in beslag neemt. Twijfelt u over de maat van uw bank in verhouding tot het aantal zitplaatsen? Gemiddeld is een zitplaats 45-50 bij 45-50 centimeter exclusief zijleuningen.