Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het reinigen van uw vloerkleed of karpet. 

 

Offerte-aanvragen worden op werkdagen doorgaans binnen 48 uur beantwoord. Heeft u geen antwoord ontvangen? Kijk dan even in uw mapje ongewenste e-mail / spam. 

 

Hoe bereken ik het aantal vierkante meter van mijn kleed? Bij een rechthoekig of vierkant kleed vermenigvuldigt u de lengte met de breedte:

Bijvoorbeeld: 2 meter x 3 meter = 6 M2

Bij een rond kleed doet u het volgende: Straal x straal x  π (de straal wordt gemeten vanaf het hart van het kleed tot de buitenzijde.  π wordt ook wel Pi genoemd. Afgerond is dit getal 3,14.

Bijvoorbeeld: Een kleed met een diameter van 2,5 meter, heeft een straal van 1.25 meter.

1,25 x 1,25 x 3,14 = 4,91 M2

 

Wij ronden af op een halve vierkante meter. Bijvoorbeeld: Een kleed van 3.5 x 2.5 = 8.75, dit ronden wij af naar 9 M2

 
Wij streven ernaar om op werkdagen binnen 24 uur een offerte-aanvraag te beantwoorden. Heeft u geen bericht ontvangen? Controleer dan even uw ongewenste e-mail / spam. U kunt natuurlijk ook even bellen naar 0251-770877.

Desinfecteren

Sinds de uitbraak van Covid-19 krijgen wij (terecht) de vraag of het ook mogelijk is om na de reiniging een desinfecterende behandeling uit te voeren op kleden en meubels. In principe is dit mogelijk op alle losse artikelen. Bij vast tapijt is het helaas niet mogelijk, tenzij u het pand 48 uur kunt verlaten. Onze anti-allergiebehandeling is een desinfecterende behandeling. Ook micro-organismen, bacteriën, schimmels, sporen en virussen worden gedood. Wij voeren deze behandeling indien gewenst uit. Echter is het effect uiteraard tijdelijk. Zodra uw kleed of meubel weer in aanraking is geweest met mensen is er altijd weer een mogelijkheid tot (her)besmetting. Daarom bieden wij deze behandeling niet actief aan. Wenst u toch gebruik te maken van deze optie? Geef dit dan aan bij het vakje "opmerkingen"

 

 

 

Particuliere klanten betalen bij retour. U kunt contant betalen of pinnen bij de chauffeur. Betaalt u liever per bankoverboeking? Dan dient u de factuur vóór de retourlevering te voldoen. 

Zakelijke klanten betalen per bankoverboeking, tot 14 dagen na factuurdatum.