Welkom bij Tapijtreiniging NH » Direct een offerte aanvragen » Offerte aanvragen vast tapijt reinigen

Vast tapijt of trap reinigen vanaf €4,75 per vierkante meter

Heeft u een tapijt dat vuil is en wilt u dit tapijt professioneel laten reinigen? Bij Tapijtreiniging NH kunt u uw vaste tapijt of trap laten reinigen door middel van twee verschillende geavanceerde methodes, afhankelijk van uw persoonlijke situatie:

  • De Truck Mount methode, ook wel ‘heet water injectie’ methode genoemd, waarbij het tapijt reinigen zeer grondig zal gebeuren.
  • De ‘Bonnet’ methode waarbij er meer oppervlakkig gereinigd zal worden.

Tapijtreiniging NH heeft veel ervaring met tapijt reinigen. Uit deze ervaring zeggen wij: vrijwel ieder tapijt kan schoongemaakt worden.

Waarom uw tapijt laten reinigen door Tapijtreiniging NH?

Tapijtreiniging NH heeft niet alleen de beschikking over een team van zorgvuldige professionals, maar beschikt ook over de geavanceerde reinigingsapparatuur die nodig is om uw tapijt te reinigen. Bij een vast tapijt of voor de reiniging van een vloerbedekking komen we kosteloos bij u langs en reinigen we de vloerbedekking op locatie met onze mobiele tapijtreiniger. Ook lastige vlekken of kauwgomresten kunnen wij voor u oplossen.

 

Mocht u benieuwd zijn naar hoe wij uw tapijt reinigen, dan komen we graag bij u langs om gratis één vierkante meter op proef te reinigen. Vraag gratis een proef aan via info@tapijtreinigingnh.nl of bel ons direct: 0251-770877

 

 

Genoemde tarieven gelden voor particulieren.Voor het reinigen van vast tapijt hanteren wij binnen een straal van 25 kilometer een starttarief van € 150,00. Tussen 25 en 50 kilometer is het starttarief €175,00. Daarboven is het starttarief €200,00. Wij rekenen geen voorrijkosten.

Zakelijke klanten vragen een vrijblijvende offerte aan via info@tapijtreinigingnh.nl

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het reinigen van uw vaste tapijt. 

Wij streven ernaar om op werkdagen binnen 24 uur een offerte-aanvraag te beantwoorden. Heeft u geen bericht ontvangen? Controleer dan even uw ongewenste e-mail / spam. U kunt natuurlijk ook even bellen naar 0251-770877.

Bij particuliere klanten reinigen wij in principe alleen met de Truck Mount methode (dieptereiniging), tenzij dit echt niet mogelijk is. Zakelijke klanten kunnen kiezen tussen de Truck Mount (dieptereiniging) of Bonnet methode (oppervlakte reiniging).